Maneater krijgt een lading verse content

Voor wie zowat alle vissen en toeristen uit de digitale wateren heeft opgegeten in Maneater is er goed nieuws. De nieuwe DLC Truth Quest verschijnt op 31 augustus.

Dat heeft ontwikkelaar Tripwire Interactive bevestigd, nadat ze de komst van deze extra content enkele maanden eerder al hadden aangekondigd. Truth Quest bevat onder andere een nieuwe regio om te ontdekken, nieuwe dieren, uitdagingen, quests én je kan je haai laten groeien tot level 40.

Dit DLC-pakket kost je €14,99 en is vanaf 31 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Opvallend genoeg komt deze DLC niet naar Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.