Nieuwe trailer laat ons kennis maken met Igor uit Chernobylite

Chernobylite

Naast S.T.A.L.K.E.R. 2 staat Chernobylite al een tijdje op mijn radioactieve radar. Deze laatste wordt in tegenstelling van S.T.A.L.K.E.R. ontwikkeld door een klein team indie ontwikkelaars, waardoor we nog meer respect krijgen voor het werk van deze dames en heren.

In een nieuwe trailer laat ontwikkelaar The Farm 51 ons kennismaken met het hoofdpersonage van deze survival-horrorgame. Igor is een voormalige werknemer van de ontplofte kerncentrale van Chernobyl en gaat in de gecontamineerde zone op zoek naar zijn vermiste verloofde.

Chernobylite is nu al te spelen via Early Access op Steam. De finale versie verschijnt op 28 juli. Later deze zomer komt de game ook uit voor PlayStation 4 en Xbox One en nog later verschijnt er een update waarmee de game geoptimaliseerd wordt voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.