Vier Kerst in puzzelgame We Were Here Together, gratis demo nu beschikbaar

Zomer kan je het niet meteen noemen met regenachtige weer van de voorbije dagen. Maar om te zeggen dat het putje winter is, is ook wat overdreven. Toch neemt puzzelgame We Were Here Together ons mee naar het meest feeërieke seizoen.

Ontwikkelaar Total Mayhem Games wil duidelijk wat extra geluk creëren met de nieuwe puzzel in hun co-op game We Were Here Together. De game is al een tijdje op de markt, maar toch blijft de ontwikkelaar de game ondersteunen voor de fans.

En wie de game nog niet kent en wél eens wil ontdekken is er ook goed nieuws. Want Total Mayhem Games heeft ook een demo uitgebracht waarin je kan proeven van de verschillende puzzels. En het mooie is dat ook de kerstpuzzel in de demo zit.

Doe eens zot en dompel je volledig onder in de kerstsfeer. In juli.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.