Gamestudio vanaf 10 september ook in fysieke vorm verkrijgbaar

Gamestudio, de game waarin je leert programmeren op de Nintendo Switch, is al een tijdje op de markt en was tot nu toe enkel via de digitale eshop te koop.

Maar daar komt dus verandering in. Nintendo heeft zopas laten weten dat de game vanaf 10 september ook als fysieke versie verkrijgbaar zal zijn. Ideaal voor wie zijn fysieke gamecollectie wil uitbreiden of gewoon aan de gamecard wil likken…

Wil je weten wat Gamestudio is en waarom je deze game zeker moet spelen? Lees dan zeker onze review nog eens na.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.