fbpx

Haai versus mens in nieuwe Maneater-DLC Truth Quest

Gamers die altijd al eens hebben willen weten hoe het voelt om als Jaws, je weet wel die grote haai, door het leven te gaan, die moeten zeker Maneater eens checken. Zij die na het spelen de smaak van mensenvlees te pakken hebben gekregen, die mogen uitkijken naar nieuwe content.

Deze nieuwe DLC bevat twee nieuwe episodes en een nieuwe regio. Dit alles aangevuld met nieuwe evoluties, challenges en andere haaienpret en prooien. Het spreekt uiteraard voor zich dat je ook in deze DLC als haai door het leven gaat en wil evolueren naar de top van de voedselketen.

Wat mag je zoal verwachten? De level cap werd verhoogd naar 40, maximale grootte van haaien werd vergroot, nieuwe “Uber” Apex Predator, nieuwe strijdkrachten voor het Bounty Hunter-systeem en een pak nieuwe challenges.

De nieuwe DLC verschijnt nog deze zomer en kost je net geen 15 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: