“Nog minstens vier jaar wachten op de release van GTA 6.”

GTA Vice City

Er is al heel wat geschreven over het feit dat GTA 5, dat in 2013 voor het eerst het levenslicht zag op PlayStation 3 en Xbox 360, nog maar eens een re-release zal krijgen voor de huidige generatie consoles. Waar blijft GTA VI in godsnaam!?

Wel, als we YouTuber Tom Henderson mogen geloven zou dat nog wel even kunnen duren. In zijn nieuwste video zegt hij over informatie te beschikken dat de game intern gepland staat voor een release in 2025. Da’s over vier jaar…

Daarnaast gaf hij ook nog wat andere informatie prijs over het langverwachte Grand Theft Auto VI. Zo zal de game zich afspelen in het hedendaagse Vice City en zullen er opnieuw meerdere hoofdpersonages zijn. Verder is ontwikkelaar Rockstar van plan om de map op regelmatige tijdstippen aan te passen.

Op een officiële aankondiging zal het ook nog wel even wachten zijn. Rockstar is namelijk niet van plan om de release uit te stellen eens er een datum is vrijgegeven. Daarom willen ze de ontwikkeling eerst intern zo ver mogelijk krijgen, om zo een realistische datum te kunnen prikken.

Tom Henderson is niet aan zijn proefstuk toe op gebied van geruchten verspreiden. In het verleden bracht hij maanden voor de officiële aankondiging al correcte informatie naar buiten van onder andere Battlefield 2042. Wat maakt dat dit gerucht dus zeer plausibel is.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.