Next-gen update van Grand Theft Auto 5 verschijnt op wapenstilstand

GTA V

Grand Theft Auto 5 is knap voorbeeld van hoe je met de online multiplayer een game héél lang relevant kan houden. Want ja, GTA V verscheen initieel in 2013 voor Xbox 360 en PlayStation 3 en werd ondertussen al meer dan 150 miljoen keer verkocht. Op deel 6 zal het nog even wachten zijn, dus kijken we reikhalzend uit naar de next-next-gen versie van GTA V.

We zullen nog even geduld moeten uitoefenen, want Rockstar heeft daarnet bevestigd dat de langverwachte next-gen update van Grand Theft Auto 5 gereleased wordt op 11 november. De versie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S krijgt uiteraard een visuele update én nieuwe features. Wat deze zijn, wordt later bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.