Ontwikkelaar vertelt in nieuwe trailer wat we mogen verwachten van Biomutant

Nog exact een week en dan is het zover. Dan kunnen we ein-de-lijk onze handen leggen op het langverwachte Biomutant. Heel wat gamers zitten te popelen om hun avontuur te starten, maar er zijn ook nog heel veel gamers die niet goed weten wat Biomutant nu exact is.

Om dat op te lossen heeft ontwikkelaar Experiment 101 een video online gegooid waarin de verschillende mechanics van de game uitgelegd worden. Hoe zit dat nu met dat crafting-systeem en wat in Gods naam is het Aura system? Stefan Ljungqvist, Art & Creative Director bij ontwikkelaar Experiment 101 legt het ons met veel plezier uit in deze ze minuten durende trailer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.