fbpx

SnowRunner is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, ook nieuwe uitbreiding beschikbaar

SnowRunner, de ultieme en realistische off-road ervaring van ontwikkelaar Saber is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Zo kan je nu ook op de trein of bus de meest zware monsters of vier wielen doorheen de modder en sneeuw loodsen.

Daarnaast brengt de ontwikkelaar ook de uitbreiding Season 4: New Frontiers uit als onderdeel van de Year 2 Season Pass.  New Frontiers neemt ons mee naar het Russische Amur Oblast, met 12 vierkante kilomater aan rauwe Russische wildernis om te verkennen waarin ook een verlaten raketlanceringsbasis ligt. Door de release van New Frontiers wordt de totale oppervlakte in SnowRunner zo goed als verdubbeld.

In het eerste jaar hebben meer dan 2 miljoen spelers hun eigen routes bepaald en zijn er dankzij console mods meer dan 30 miljoen mods gedownload op PlayStation 4 en Xbox One.

Tot slot staat de met de Year 2 Season Pass een karrenvracht aan content te wachten, verdeeld over de 4 seizoenen. Denk daarbij aan nieuwe maps en voertuigen, maar ook gratis content waaronder customization items, add-ons en veel meer!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d