Red Bull zoekt de beste League of Legends-spelers van België voor de Red Bull Solo Q

League of Legends is een van de meest populaire games ter wereld. Wereldwijd zijn er ruim 150 miljoen geregistreerde accounts, waarvan meer dan 500.000 Belgen, en per dag spelen meer dan 10 miljoen spelers de game. Wil jij jouw League of Legends-skills testen met andere Belgische gamers? Schrijf je dan nu in voor de Red Bull Solo Q.

Red Bull Solo Q is League of Legends met een twist. Niet de standaard teams van vijf die elkaar het vuur aan de schenen leggen, maar wel snoeiharde 1v1 battles in de top lane van de map Summoner’s Rift.

Red Bull Solo Q is een officieel 1vs1 League of Legends-toernooi waarin vorig jaar meer dan 80.000 spelers uit 29 landen streden voor de trofee en eeuwige roem. Alles draait rond skills, focus en de juiste keuzes maken. De eerste speler die First Blood haalt, de toren van zijn tegenstander met de grond gelijk maakt of een Minion Score van 100 haalt, wint de wedstrijd.

Belangrijk om te weten: Red Bull Solo Q is geen toernooi voor professionele spelers, maar wel voor iedereen die zot is van League of Legends!

In België worden er vier online Qualifiers georganiseerd waar je jouw skills kan tonen:

  • Qualifier 1: Donderdag 10 juni 2021
  • Qualifier 2: Donderdag 8 juli 2021
  • Qualifier 3: Vrijdag 30 juli 2021
  • Qualifier 4: Zaterdag 21 augustus 2021

De winnaars gaan door naar de nationale finale later dit jaar, waar uiteindelijk één speler een plekje in de prestigieuze wereldfinale zal veroveren. De hoofdinzet daar is een kans om je skills te tonen tijdens het League of Legends All-Stars-evenement van Riot Games. Daar neem je het op tegen enkele van de grootste namen uit de League of Legends-wereld.

Inschrijven doe je via de website van Red Bull.

©Red Bull Content Pool

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.