Supersnelle multiplayer shooter Solaris Offworld Combat vanaf nu beschikbaar voor PSVR

We zijn altijd blij wanneer er weer een nieuwe game beschikbaar komt voor de PlayStation VR. Want hoe cool het platform ook mag zijn, alles valt of staat bij de content. En dat aanbod is de laatste maanden best mager.

Daar komt nu gelukkig wat verandering in, want ontwikkelaar First Contact Entertainment brengt vandaag Solaris Offworld Combat uit voor PlayStation VR.

De game schotelt ons flitsend snelle actie voor in de vorm van een competitieve shooter. De regels zijn best simpel: neem de controle over een Control Point en verdedig deze om punten te scoren. Het team dat als eerste de scorelimiet heeft bereikt of de meeste punten heeft na 5 minuten wint de wedstrijd. Addertje onder het gras is het feit dat de Control Point elke 30 seconden van plek veranderd, waardoor je constant in beweging bent.

De game maakt gebruik van de Move-controllers en de AIM-shooter om je digitale wapenarsenaal te hanteren. Maar je kan er gelukkig ook voor kiezen om met de DualShock-controller te spelen.

Solaris Offworld Combat is later vandaag beschikbaar in de PlayStation Store. PlayStation Plus abonnees krijgen de eerste twee weken 50% korting. De game is ook verkrijgbaar op de Oculus Quest.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.