Saints Row: The Third Remastered komt als gratis upgrade naar Xbox Series X|S en PS5

Uitgever Deep Silver laat weten dat Saints Row The Third Remastered op 25 mei verschijnt voor Xbox Series X|S en Steam en GOG op 22 mei.

Saints Row: The Third Remastered op Xbox Series X|S en PlayStation 5 laat ons toe van deze maffe game te genieten met betere grafische settings, die je kan vergelijken met de hoogste settings op pc. Dit dankzij de in-game engine die vanwege de krachtige nieuwe hardware nòg beter op visueel gebied presteert met betere belichting, texture resolutie en andere visuele effecten.

Op de nieuwe generatie consoles zijn de framerates hoger, met als resultaat vlotte gameplay, en daarbovenop 60 frames per seconde en een dynamische 4K-resolutie. En dan mogen we natuurlijk de snellere laadtijden niet vergeten.

Xbox Series S-eigenaars krijgen een extra optie om de game in twee modi te spelen, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers. Performance Mode zet de game vast op 60fps met een resolutie van 1080p. Beauty Mode vergrendelt de framerate op 30fps met een opgeschaalde 4K resolutie. PlayStation 5-spelers kunnen gebruik maken van Activities en de markante paarse gloed van de Saints is op de DualSense controller zichtbaar.

Gamers die de game hebben, en nu willen spelen op hun next-gen console kunnen gratis van deze upgrades genieten. Free Upgrade en Smart Delivery zijn gegarandeerd bij de PlayStation 5 en Xbox Series X|S versies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)