Netflix serveert een eerste full trailer voor vampierenfilm Blood Red Sky

Het zal je maar overkomen: je vertrekt op vakantie met het vliegtuig naar je favoriete vakantiebestemming. Geen probleem want binnen een paar uurtjes lig je lekker te zonnen op het strand met een cocktail in de hand. Tot je echter beseft dat er op je vliegtuig een hongerige vampier meereist…

Er is dus werk aan de winkel in deze Die Hard-film op een vliegtuig met een vampierentwist, want zo wordt de film overal omschreven. En aangezien wij die hard, euhm Die Hard-fans zijn, zijn we dus razend benieuwd naar deze film die op 24 juli op Netflix verschijnt.

Een vrouw met een mysterieuze ziekte, vampier dus, wordt gedwongen actie te ondernemen als een groep terroristen een transatlantische nachtvlucht probeert te stelen. Om haar zoon te beschermen, moet ze een duister geheim onthullen, en het innerlijke monster dat ze probeert te verbergen los laten.

En voor de goede orde: Die Hard is nog steeds de beste en coolste kerstfilm ooit gemaakt! Eat that Home Alone…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)