Kate Beckinsale start een wraakzuchtige missie in Jolt-trailer

Kate Beckinsale, die je zeker kent van de Underworld-films of Total Recall, is voor mij nog steeds een van de knapste actrices op deze aardbol. Ik ben dan ook razend benieuwd of ze in Jolt, een John Wick-kloon, mij opnieuw zal kunnen bekoren.

Lindy is een mooie, sardonisch-grappige vrouw met een pijnlijk geheim. Door een levenslange, zeldzame neurologische aandoening, ervaart ze sporadische woede-gevulde, moorddadige impulsen die alleen kunnen worden gestopt wanneer ze zichzelf schokt met een speciaal elektrode-apparaat.

Ze is niet in staat liefde en verbondenheid te vinden in een wereld die bang is voor haar bizarre aandoening. Uiteindelijk vertrouwt ze een man lang genoeg om verliefd te worden, alleen wordt hij de volgende dag vermoord.

Hartverscheurend en uit op wraak begint ze aan een meedogenloze missie om zijn moordenaar te vinden, terwijl ze ook wordt achtervolgd door de politie als de hoofdverdachte van de misdaad.

Vanaf 23 juli te zien op Amazon Prime Video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)