Bekijk de eerste gameplaybeelden van Scars Above

Tijdens de afgelopen E3-beurs, kondigde uitgever Prime Matter en ontwikkelaar Mad Head Studios de ambitieuze game Scars Above aan. Neem zeker nog even onze uitgebreide special door waarin we alles hebben besproken uit deze E3-presentatie.

Wij kregen tijdens deze presentatie al enkele minuten gameplay voorgeschoteld, en die gameplay werd nu eindelijk publiek gemaakt. Het gaat hier om pre-alpha footage. Dat wil zeggen dat de gameplay en graphics nog niet representatief zijn voor het eindresultaat.

Toch wilden we jullie deze footage niet onthouden, want dit was volgens ons een van de hoogtepunten van de E3-presentatie. En dat ondanks het feit dat de game wel erg veel weg heeft van Returnal.

Scars Above zal in de loop van 2022 het levenslicht zien op consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.