Microsoft past terugbetalingsbeleid Cyberpunk 2077 aan

Toen Cyberpunk 2077 een ramp bleek te zijn, gingen er bij heel wat online shops alarmtoeters af, inclusief Microsoft en Sony. Sony besloot de game te verwijderen uit de PSN Store en bij Microsoft waren ze bereid om gamers die niet tevreden waren hun digitale exemplaar terug te betalen. Maar daar komt binnenkort verandering in.

Microsofts speciale Cyberpunk 2077-terugbetalingsbeleid eindigt namelijk op 6 juli. Daarna keert Microsoft terug naar zijn standaard terugbetalingsbeleid voor digitale games, inclusief CD Projekt REDs Cyberpunk 2077 nieuwe als reeds aangekochte versies.

In een bericht op de Microsoft Store krijgen we meer uitleg over deze omschakeling.

The team at CD Projekt Red continues to work hard to improve the experience of Cyberpunk 2077 for Xbox players and has made a number of updates. Given these updates, Microsoft will be returning to our standard digital game refund policy for Cyberpunk 2077 on July 6 for both new and existing purchases.

Recent besloot ook Sony om de game vanaf 21 juni weer aan te bieden in de PSN Store, maar wel met de nadrukkelijke waarschuwing dat het spel nog steeds niet perfect draait, en dat je als je de game wil spelen dit het best doet op een PS4 Pro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)