Aliens: Fireteam Elite verschijnt op 24 augustus

Ook wij waren onder de indruk toen we de eerste bewegende beelden te zien kregen van Aliens: Fireteam Elite. Het goede nieuws is alvast dat we niet zo lang meer zullen moeten wachten om met de game aan de slag te gaan.

Vandaag laat ontwikkelaar Cold Iron Studio’s weten dat Aliens: Fireteam Elite verschijnt op 24 augustus voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X.

We vertellen graag nog eens wat je mag verwachten van deze titel. We schrijven het jaar 2202. Een mysterieuze noodoproep stuurt je Marine Assault Unit naar LV-895 in de buitenkolonies, waar dodelijke Xenomorph legioenen, verborgen bedrijfsgeheimen en oude buitenaardse ruïnes op je wachten.

Aliens: Fireteam is een coöperatieve third-person survival shooter die jouw fireteam van geharde mariniers in een wanhopige strijd dompelt om de Xenomorph bedreiging in te dammen.

Neem het samen met twee spelers of AI-teamgenoten op tegen golven Xenomorph- en Weyland-Yutani-synthetische vijanden, terwijl jij en je fireteam je wanhopig een weg vechten door vier unieke campagnes die nieuwe verhaallijnen introduceren in het Alien-universum.

Creëer je eigen Colonial Marine en pas deze aan door te kiezen uit een uitgebreide reeks klassen, wapens, uitrusting en extra’s.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)