Nieuwe trailer vertelt je alles over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Dit jaar vieren we, en dus ook Nintendo, de 35ste verjaardag van de Legend of Zelda-franchise. En Nintendo kennende horen daar dus de nodige, en terechte, remakes bij van iconische games. Nu wil het toeval dat Skyward Sword er zo eentje is.

Nintendo heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Met die nieuwe trailer plaatst de studio de gameplay, het verhaal, de personages en de wereld van het spel in de kijker.

De Switch re-release van Skyward Sword verschijnt volgende maand. Hoog tijd dus om je ogen te werpen op deze nieuwe overzichtstrailer. Zo ben je helemaal mee, en vooral helemaal klaar voor de release van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)