Need for Speed, Limbo, Iron Harvest en meer komen op 1 juli naar Xbox Game Pass

Maandelijks mogen we op Xbox Game Pass nieuwe games verwelkomen. Tijdens het Xbox-Bethesda event liet Microsoft weten dat dit in juli niet anders is. Et voila, hier zijn ze.

Vandaag kondigt Microsoft nieuwe titels aan die al op 1 juli in de Xbox Game Pass-catalogus zullen worden opgenomen, waaronder Limbo, Gang Beasts en Prodeus.

Deze titels zullen met name beschikbaar zijn op telefoons en tablets via de cloud voor Xbox Game Pass Ultimate-leden.

Van de games die al beschikbaar zijn met de service, profiteren Octopath Traveler, Dirt 5 en Yakuza: Like a Dragon nu van touch controls voor de game via de cloud.
 
Binnenkort beschikbaar: 

  • Worms Rumble (cloud, console en pc) ID@Xbox – vandaag beschikbaar
  • Iron Harvest (pc) – 24 juni
  • Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (console en pc) EA Play – 24 juni
  • Prodeus (Game Preview) (pc) ID@Xbox – 24 juni
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (cloud) – 1 juli
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling (cloud, console en pc) ID@Xbox – 1 juli
  • Gang Beasts (cloud, console en pc) ID@Xbox – 1 juli
  • Limbo (cloud, console en pc) ID@Xbox – 1 juli

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)