Cyberpunk 2077 is weer beschikbaar in de PlayStation Store

Na de erbarmelijke release en prestaties van Cyberpunk 2077 op beide PlayStation-consoles besloot Sony om de game te verwijderen uit de PlayStation Store. Vanaf vandaag is hij echter weer beschikbaar om aan te kopen.

Of we tromgeroffel en klaroengeschal moeten bovenhalen om deze re-release te vieren, daar twijfelen we nog aan. Je kan de game weer aanschaffen maar Sony plaatst er wel een flinke waarschuwing bij.

CD Projekt RED laat in een persbericht het volgende weten:

CD Projekt RED bevestigt dat de PlayStation 4-versie van Cyberpunk 2077 wereldwijd te koop is in de PlayStation Store.

Naast dat de game beschikbaar is op PlayStation 4, kan iedereen die de game aanschaft deze ook spelen op PlayStation 5 via achterwaartse compatibiliteit.

Bovendien komt er in de tweede helft van 2021 een gratis PlayStation 5-upgrade voor de game – en die is beschikbaar voor alle bezitters van de PlayStation 4-versie van Cyberpunk 2077, zowel digitaal als op disc.

De upgrade zorgt ervoor dat de titel optimaal gebruik kan maken van de krachtigere hardware van de nieuwe console.

En dan de kleine lettertjes, want die plaatsen we ook natuurlijk: “Gebruikers kunnen enkele prestatieproblemen blijven ervaren met de PS4-editie terwijl CD Projekt RED verder werkt aan het verbeteren van de stabiliteit op alle platforms. Spelen op PS4 Pro en PS5 zorgt voor de beste Cyberpunk 2077-ervaring op PlayStation.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)