Coolblue gaat opnieuw PlayStation 5-consoles verkopen via loterij

PlayStation 5

Ja, de vraag naar PlayStation 5-consoles is nog steeds enorm hoog. Nee, Sony is helaas nog niet in staat om die gigantische vraag te beantwoorden. Een probleem waaraan een hardnekkig chiptekort aan de basis ligt.

Dit resulteert in heel veel gefrustreerde gamers en enorme wachtlijsten. Aan dit laatste doet Coolblue niet mee. Zij kiezen ervoor om de consoles die ze ontvangen te verkopen via loting.

Vandaag hebben ze een bericht op hun website geplaatst waarin ze aankondigen dat ze een nieuwe loting gaan houden. Dit omdat de Nederlandse retailer opnieuw 600 PS5-consoles zal geleverd krijgen.

Ben je geïnteresseerd en wil je een extra gokje wagen om een PlayStation 5 te mogen aankomen? Dan moet je jezelf aanmelden in hun app. Dit doe je best voor donderdag 24 juni om 10u00. Later die dag zal de retailer 600 gelukkigen uitloten en contacteren dat ze een PS5-console mogen aanschaffen.

Coolblue zegt zelf dat er 300.000 geïnteresseerden zijn om Sony’s jongste console aan te schaffen. Dus concreet heb je 0,2% kans. Da’s niet veel, maar beter dan niets…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.