Kena: Bridge of Spirits ziet er bloedmooi uit in nieuwe 4K gameplay trailer

Kena Bridge of Spirits

Wanneer je Ratchet and Clank: Rift Apart speelt, lijkt het wel alsof je kijkt naar een interactieve Pixar-film, en dat mag je als een heel groot compliment voor de game opnemen. Vandaag krijgen we gameplay te zien van een andere, al even mooie game, namelijk Kena: Bridge of Spirits.

Vandaag krijgen we een nieuwe 8 minuten durende gameplay trailer te zien van het kleurrijke action-adventure game Kena: Bridge of Spirits dat 24 augustus in de rekken moet liggen op pc, PS4 en PS5. De gameplay die we te zien krijgen werd opgenomen op pc, en dit in 4K tegen 60 frames per seconde.

In deze game kruipen we in de rol van Speel als Kena, een jonge Spirit Guide die naar een verlaten dorp reist, op zoek naar het heilige bergschrijn. We gaan op zoek naar een team van kleine geesten, de Rot en moeten dat team uitbreiden. Deze geesten zorgen voor balans door dode en rottende elementen te laten ontbinden.

Vergroot de vaardigheden van je gezelschap, creëer nieuwe manieren om de omgeving te manipuleren en ontdek het geheim van een volk dat verborgen leeft in een dichtbegroeid bos waar dwalende geesten vastzitten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)