Cyberpunk 2077 vanaf 21 juni te koop in de PlayStation Store mét waarschuwing…

Een poosje geleden liet de grote baas van CD Projekt RED weten dat hij geen enkele invloed had op Sony PlayStation wat betreft de wederopname van Cyberpunk 2077 in de PlayStation Store. En kijk…

UPDATE: Sony laat weten dat de game vanaf 21 juni weer beschikbaar is voor aanschaf, maar voegt daar wel een stevige waarschuwing aan toe:

“SIE can confirm that Cyberpunk 2077 will be re-listed on PlayStation Store starting June 21, 2021. Users will continue to experience performance issues with the PS4 edition while CD Projekt Red continues to improve stability across all platforms. SIE recommends playing the title on PS4 Pro or PS5 for the best experience.”

Wanneer je nu Cyberpunk 2077, voor PS4 of PS5, intikt in de zoekfunctie van de store dan zal je de game vinden en zelfs kunnen toevoegen aan je wenslijstje.

Wat nog niet kan, dat is het spel aanschaffen, maar misschien komt daar snel verandering in.

Vorig jaar, op 18 december, verdween Cyberpunk 2077 uit de store omdat de game, zoals we allemaal weten ondertussen, een puinhoop was. Ondertussen verschenen er tal van updates en dus is Sony misschien van mening dat de game een tweede kans moet krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)