F1 2021 laat innovaties zien in features-trailer met debuut op next-gen

Kill me, maar ik vind F1 echt saai… De start, eerste bochten en rondes vind ik nog leuk maar daarna is de pret er af voor mij. Tot ik de game zelf speel, want dan is het andere koek en wil ik de beste zijn natuurlijk. Dus EA kom maar op met F1 2021.

Codemasters en Electronic Arts serveren ons een gloednieuwe features-trailer voor F1 2021.

We kunnen zelfs genieten van een nieuwe verhaalgedreven-modus, genaamd Braking Point.

Bovendien is, in vergelijking met vorige games uit de serie, F1 2021 nog meer een weerspiegeling van het echte coureursleven door de verschillende dynamische opties. Zo worden de stats van F1-piloten gedurende het seizoen van updates voorzien om hun prestaties op de circuits in het echte leven te spiegelen.

Real-Season Start stelt spelers in staat om op ieder moment tijdens het seizoen in te haken met rankings die up-to-date zijn.

Op 16 juli komt F1 2021 uit op Xbox Series X|S, PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)