Check de Fallout: London reveal trailer

Als grote Fallout-fan, ik heb ze allemaal gespeeld, verlang ook ik naar Fallout 5. Al liet Bethesda vorige week verstaan dat ze volop inzetten op Fallout 76 en dat ze de handen meer dan vol hebben met Starfield, en wie weet Skyrim VI. En toch is er iets op komst…

Een team van getalenteerde fans heeft namelijk de koppen bij mekaar gestoken en de handen in mekaar geslagen om Fallout: London, een DLC-mod voor Fallout 4, in mekaar te boksen.

Fallout: London is een mod ter grootte van DLC voor Bethesda’s Fallout 4,” schrijft het Fallout: London team op YouTube. “Als een voortzetting van het basisspel, zal de mod de speler in staat stellen om de voorheen onontdekte post-apocalyptische omgeving van Londen te bezoeken.”

Fallout: London speelt zich niet af in Amerika. Door een totaal nieuwe setting te bezoeken, kunnen we totaal nieuwe culturen verkennen die niet gehomogeniseerd zijn met hun Amerikaanse tegenhangers. Het stelt ons ook in staat om de vooroorlogse Europese geschiedenis te verkennen, en de effecten die de Resource Wars hadden op de klasse gestructureerde samenleving van het vooroorlogse Groot-Brittannië.

De mod zal heel wat nieuwe content bevatten, waaronder originele quests, nieuwe facties om je bij aan te sluiten, en wapens en bepantsering om te vinden.

Lijkt ons alvast een strak plan. Het is nog niet geweten wanneer deze DLC zal verschijnen, maar het ziet er verdomd goed uit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)