Two Point Campus trekt ook naar de Nintendo Switch

Two Point Campus

Na het succes van Two Point Hospital, de hilarische management game waarbij je een hospitaal moet runnen, werkt ontwikkelaar Two Point Studios aan Two Point Campus. En gisteren tijdens de Nintendo Direct werd bekend dat deze game ook zijn opwachting zal maken op de Nintendo Switch.

Zoals de naam al doet vermoeden zal je in deze game een universiteit moeten runnen. En dat zal, net zoals bij Two Point Hospital, geen normale school zijn. Je studenten zullen van de pot gerukte vakken kunnen volgen en naschoolse activiteiten kunnen doen.

Two Point Campus opent in 2022 de deuren en zal beschikbaar zijn via Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.