Dit zijn de winnaars van de E3 Awards

De eerste digitale editie van de E3-beurs zit erop. Hadden we meer spectaculaire aankondigingen verwacht? Misschien wel. Maar onderaan de streep kregen we toch weer heel wat lekkers voorgeschoteld waar we reikhalzend naar uit kunnen kijken.

Een panel van journalisten van IGN, GameSpot, PC Gamer en GamesRadar+ mochten hun zegje doen over de voorbije editie waarbij ze enerzijds per uitgever beslisten naar welke game ze het meest uitkijken. Ook bekroonden ze de beste online presentatie én de meest geanticipeerde game van E3.

Mijn persoonlijke favoriet heeft het hier gehaald en Forza Horizon 5 mag zich nu de “Most Anticipated Game of E3” noemen. De volledige lijst vind je hieronder:

 • Overall Most Anticipated: Forza Horizon 5, Xbox Game Studios
 • Best presentation: Microsoft: Xbox & Bethesda Games Showcase
 • Most Anticipated:
  • Capcom: The Great Ace Attorney Chronicles
  • Freedom Games: Airborne Kingdom
  • Future Games Show: Immortality
  • Gearbox Software: Tiny Tina’s Wonderlands
  • Indie Games: Falling Frontier
  • Intellivision: Asteroids
  • Nintendo: Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • PC Gaming Show: Songs of Conquest
  • SQUARE ENIX: Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Ubisoft: Mario + Rabbids: Sparks of Hope
  • Xbox/Bethesda: Halo: Infinite
  • Yooreka Studio: Loopmancer

Onze eigen favoriete games en impressies van de voorbije beurs hoor je héél snel in onze volgende podcastaflevering. Hou dus zeker deze website én je favoriete podcast app in de gaten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Dit zijn de winnaars van de E3 Awards

 1. Vond het dit jaar echt dik tegenvallen… geen enkel echt Wauw moment! Meestal verwacht je van Nintendo een echt verrassing, maar Metroid Dread, leuk maar ik loop er niet warm van en de game & watch al zeker niet, hoeveel keer gaan ze oude retro games nog in ons strot duwen. Ze hadden hun presentatie nog kunnen redden door eindelijk een Switch pro voor te stellen, maar helaas pindakaas. Enige game… correctie.. Update, dat mij excited maakte was die van Sea of Thieves. En Starfield kijk ik ook wel naar uit. Halo ook, maar dit was geen verrassing meer, daar hadden we al beelden van gezien. Ja persoonlijk vond ik dit het slechtste jaar uit de voorbije 10 jaar denk ik.

 2. Ook bij Nintendo het langste moment van heel hun presentatie ging dan nog wel over een nieuw Smash Bros Character.. Seriously Nintendo? Gaan we de mensen echt plezieren met weeral een nieuw ventje om je 7 jaar oude game nog wat meer uit te melken? Ja idd Nintendo, 7 jaar, want we zijn de Wii U niet vergeten hoor… Het blijft een goede game, maar we willen nieuwe dingen graag!

Reacties zijn gesloten.