Old School RuneScape: A Kingdom Divided nu beschikbaar

Heel wat RPG-liefhebbers hebben waarschijnlijk de microbe opgeraapt door het spelen van Runescape. En de game is nog lang niet dood, integendeel, er komt weer een verhaallijn bij.

A Kingdom Divided, Old School RuneScape’s 150e quest, is nu cross-platform beschikbaar op PC, Mac, Steam, iOS en Android. Deze gevorderde quest bouwt voort op de al vier jaar lopende verhaallijn van Kourend Council.

In A Kingdom Divided prik je door de façade van vrede en welvaart in het koninkrijk van Great Kourend. En zoek je naar corruptie in het hart van het regerende Kourend Council. Maar de politieke spelletjes van het Council zijn niet het enige waar je mee te maken krijgt. Er is ook een dieper complot, al honderden jaren oud, en een nog duisterdere kracht verzamelt zich in het koninkrijk.

Als je A Kingdom Divided volbrengt, word je beloond met 26 nieuwe spells voor het Arceuus Spellbook, twee quest points, een 10,000-experience lamp, een verhoging tot 60 charges in Kharedst’s Memoirs, en toegang tot een respawn point in Kourend Castle.

Het login-scherm van Old School RuneScape krijgt bovendien een refresh die past bij A Kingdom Divided. Het wordt namelijk gesierd door het winnende kunstwerk uit een recente Old School community-wedstrijd. Dit winnende werk ontving ruim 30.000 stemmen.

A Kingdom Divided is nu beschikbaar in Old School RuneScape voor PC, Mac, Steam, iOS en Android, met cross-platform play op alle platforms.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)