Netflix serveert ons korte teaser voor het tweede seizoen van The Witcher

Het is nog steeds ongeduldig wachten en reikhalzend uitkijken naar het tweede seizoen van The Witcher op Netflix. Wat is het lot van plan met Geralt en zijn vrouwen? Misschien dat deze nieuwe teaser ons wat hints geeft?

We zien een figuur met een cape die Ciri door de sneeuw van Kaer Morhen leidt. De ijzige temperaturen en het feit dat we ze door de ribbenkast van een groot wezen zien lopen, maken al meteen duidelijk dat er voor Geralt werk aan de winkel is.

We zien hem in de teaser door een donkere gang op een monster jagen, met een van zijn benen ingepakt in een verband. Wat later zien we hem een bezorgde blik, daarna wegkijkend van de camera in een besneeuwde ruimte, terwijl hij een blik over zijn schouder werpt.

Is dit Kaer Morhen, waar Geralt droomt over de aanval die het kasteel trof en die bijna elke student van de School van de Wolf uitroeide?

Het is jammer genoeg lang wachten op de start van het tweede seizoen van The Witcher, namelijk Q4/2021.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)