Zack Snyders VR-experience rond Netflix-filmhit Army of the Dead komt naar Europa

De meningen over Zack Snyders Army of the Dead mogen dan wel verdeeld zijn, feit is alvast dat er nog heel wat projecten rond de prent op stapel staan. Eentje daarvan, een VR-experience, is zeker de moeite om in de gaten te houden.

Is het ooit je droom geweest om eens te wandelen tussen een horde zombies, door hen besnuffeld te worden en de geur van bloed en rottend vlees te ruiken? Wel die droom kan binnenkort uitkomen voor jou. Zack Snyder neemt je mee doorheen een zombiehorde in een VR-experience rond zijn recente zombieprent.

Deze experience gaat door het leven als Army of the Dead: Viva Las Vengeance en is uiteraard gebaseerd op de recente Netflix-filmhit. De game is ontwikkeld door Netflix, die eerder al lieten verstaan hun eerste stappen te willen zetten in de gamesindustrie, Fever, Pure Imagination Studios en The Stone Quarry. Het spektakel zal te bezoeken en te beleven zijn in de Verenigde Staten en Europa. Wat Europa betreft, daar staan alvast Londen, Parijs, Madrid en Berlijn op de agenda.

Ik vind het echt cool dat ik mag aankondigen dat we deze zomer op pad gaan met Army of the Dead,” zegt Zack Snyder. “Deze zomer kan je je bij het team van Las Vengeance voegen. We bieden je de kans een headset op te doen, een wapen op te pakken en je achter de vijandelijke linies te begeven. Zo wordt je echt ondergedompeld wordt in het Army of the Dead-universum.

Vanaf 3 juni kan je op de officiële website je ticket boeken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)