Eerste details rond Army of the Dead-prequels en (mogelijke) sequel vrijgegeven

Gisterenavond hebben mijn zoon en ik samen op Netflix naar Zack Snyders Army of the Dead gekeken. En? Awel het was 2u28 genieten van dit zombiespektakel. De ideale film om als gamer/zombieliefhebber een avondje te ontspannen met wat snacks en frisdrank. Wij willen meer van dat! En dat krijgen we ook zo blijkt…

Army of the Dead is namelijk nog maar het begin van een franchise en producente Deborah Snyder, mevrouw Zack nemen we aan, heeft meer details verschaft over de geplande prequels en zelfs een mogelijke sequel. Iets wat best wel cool zou zijn afgaand op de cliffhanger op het einde van Army of the Dead.

Als eerste zou er Army of Thieves zijn, een live-action-prequelfilm die later dit jaar nog op Netflix verschijnt, en zou draaien om Ludwig Dieter, een kluizenkraker die deel uitmaakte van het team dat in Army of the Dead een overval beraamde in het door zombies overspoelde Las Vegas. Geloof ons die kerel die Ludwig Dieter vertolkt, namelijk de Duitse acteur Matthias Schweighöfers, is bij momenten echt funny. Matthias zou trouwens ook de regie van Army of Thieves, een The Italian Job-achtige film over de begindagen van de zombie-uitbraak in de VS, voor zijn rekening nemen.

Maar dat is dus nog niet alles. Ook mogen we Army of the Dead: Lost Vegas nog verwachten. Dit wordt een animatiereeks én prequel rond een nieuw personage genaamd Rose. Aan deze reeks zouden Army of the Dead-acteurs Dave Bautista, Omari Hardwick, Ella Purnell, Ana de la Reguera en Tig Notaro meewerken.

De serie speelt zich af na de invasie van Las Vegas door zombies en draait rond de pogingen van reddingsteams, waar de personages van Bautista, Hardwick en de la Reguera deel van uitmaakten, om zoveel mogelijk inwoners van de stad te evacueren. Wat best wel goed is om de personages uit Army of the Dead wat meer achtergrond te geven.

Last but not least is er een mogelijke sequel op komst die ons meeneemt naar Mexico City, waar Dieters en Bautista’s teamgenoot Vanderohe centraal staat. En hier stoppen we om geen spoilers vrij te geven.

Maar we zijn enthousiast want, nogmaals, Army of the Dead is meer dan het bekijken waard. Er zitten heel wat WTF-momentjes in die je mond doen openvallen van verbazing en plezier.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Eerste details rond Army of the Dead-prequels en (mogelijke) sequel vrijgegeven'

  1. Fantastische film dus ben wel benieuwd naar meer… heel blij dat ze een prequel serie gaan maken met Dave Bautista, want als er 1 acteur zijn personage is waar ik meer van wil te weten komen is het Dave Bautista alsook de Coyote Nora Arnezeder. Dus ik hoop dat ze haar ook kunnen laten meedoen.

Reacties zijn gesloten.