“We krijgen op 28 mei een nieuwe Far Cry 6-trailer”

Hoe zou het met Far Cry 6 zijn? Na de aankondigingstrailer bleef het ijzingwekkend stil rond Ubisofts nieuwste telg in de reeks. Niet lang daarna vertrok de game director en de releasedatum van 18 februari werd al helemaal niet gehaald. En dan is er uiteraard nog corona dat bij elke ontwikkelaar roet in het eten strooide. Geen goede start zeggen ze dan bij ons.

Maar wie weet, misschien komen we deze week meer te weten. Volgens het YouTube kanaal NEXTGEN zou Ubisoft op 28 mei meer details en een trailer laten zien van Far Cry 6.

Ook het Britse Far Cry 6-account op Twitter is weer in gang geschoten. Getuige daarvan diverse cryptische teksten en propaganda die uit de mond van de slechterik Antón Castillo moeten komen.

We zijn alvast benieuwd of 28 mei de dag van de revolutie zal zijn voor Far Cry 6!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)