Final Fantasy XIV Online Patch effent het pad voor Endwalker, PS5-versie nu beschikbaar

Final Fantasy XIV 14 Endwalker

Ontwikkelaar Square Enix brengt vandaag Patch 5.55 uit voor Final Fantasy XIV Online uit. Hiermee wordt het verhaal van Shadowbringers beëindigd en wordt de succesvolle MMORPG klaargestoomd voor de vierde uitbreiding, Endwalker, die op 23 november verschijnt.
 
Na het installeren van deze patch krijg je de laatste verhaalelementen voorgeschoteld in de main quests. Daarnaast komen ook de questlines van YoRHa: Dark Apocalypse en Save The Queen tot een eind. Voor deze laatste wordt onder andere ook nog een nieuw gebied geïntroduceerd: Zadnor.

Maar het belangrijkste aan deze patch is het feit dat de PlayStation 5-versie van Final Fantasy XIV Online nu ook officieel wordt uitgebracht. Eerder was de game al speelbaar via een open beta. Deze PS5-versie schotelt ons een verbeterde framerate, kortere laadtijden, 4K- en 3D-audio ondersteuning én haptische feedback via de DualSense-controller voor.

Gamers met een PlayStation4-licentie van de game op hun account kunnen zonder extra kosten upgraden naar de PS5 Upgrade Edition, terwijl nieuwkomers de game op de PlayStation5 kunnen spelen via de gratis proefversie of door de Complete Edition aan te schaffen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Final Fantasy XIV Online Patch effent het pad voor Endwalker, PS5-versie nu beschikbaar'

  1. Yes eindelijk PS5 versie! Hou mijn vingers wel nog steeds gekruist voor een Xbox Series X release.

Reacties zijn gesloten.