Biomutant-ontwikkelaar werkt aan grote patch

Biomutant is helaas niet de game geworden waar iedereen op gehoopt had. Het concept is goed en interessant, maar helaas zit er niet veel meer in eens je de verpakking hebt geopend. Dat is alleszins wat Praga concludeerde in zijn review.

Hij was zeker niet de enige met deze opmerkingen en dat is ook ontwikkelaar Experiment 101 ter oren gekomen. Daarom hebben ze beslist om de game verder door te ontwikkelen en heel wat pijnpunten aan te pakken door middel van een grote patch. In een Twitter-bericht vertellen ze aan welke punten er gewerkt wordt, en dat zijn er best veel.

In de eerste plaatst wordt er gewerkt aan het trage tempo van de dialogen. Daarbij zullen er ook meer instellingen moeten komen voor de verteller, zodat die bijvoorbeeld uitgeschakeld kan worden. Ook gaan ze de moeilijkheidsgraden, loot en vijanden tweaken, grafisch meer opties toevoegen en tot slot het geluid en de gevechten oppoetsen.

Wanneer we de patch mogen verwachten, wist de ontwikkelaar niet te vertellen. Wel geven ze mee dat we de patch eerst op PC mogen verwachten. De consoles zullen daarna pas aan de beurt zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.