Vanaf vandaag kan je deze vijf Need for Speed-games niet meer aanschaffen

Slecht nieuws voor de fans van de Need for Speed-reeks. EA heeft besloten om vanaf vandaag maar liefst vijf Need for Speed-games met pensioen te sturen. Letterlijk dan…

En dat mag je dus echt letterlijk opnemen. Electronic Arts heeft besloten om deze vijf games uit de reeks, namelijk Need for Speed Carbon, Need for Speed Undercover, Need for Speed Shift, Need for Speed Shift 2: Unleashed en Need for Speed The Run volledig uit de handel te nemen. Je zal de games dus ook niet meer via eender welk digitaal platform kunnen aanschaffen.

Maar daar stopt het niet. Ook de servers van de vijf games gaan vanaf 31 augustus offline. Dit wil dus zeggen dat je enkel nog met de single player-component aan de slag kan. Het is dus niet helemaal over en uit als je de games in je bezit hebt, gelukkig maar. Het was een community manager die de macabere eer kreeg om deze boodschap de wereld in te sturen via Reddit.

Het strafste is echter dat de boodschap gisteren de wereld werd ingestuurd, en de games vanaf vandaag al verdwenen zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)