fbpx

Onthulde de Microsoft Store per ongeluk Ubisofts nieuwe, onaangekondigde shooter?

Oeps! They did it again… Het is niet de eerste keer dat ze bij de Microsoft Store iets te enthousiast zijn, en sneller dan verwacht nieuwe info online plaatsen. Recent was het weer prijs…

Binnenkort houdt Ubisoft een nieuw Ubisoft Forward-event waar de studio waarschijnlijk nieuwe game(s) zal aankondigen, en aangekondigde games nog eens in het zonnetje zal plaatsen. We denken dan bijvoorbeeld aan Prince of Persia Remake, Beyond Good & Evil 2 (het moet er toch ooit van komen denken we dan) en misschien nog een verrassing of twee.

Kan een van die verrassingen misschien een shooter zijn? Op de Amerikaanse Microsoft Store verscheen kort een project genaamd Incursion VMC, waarna de naam kort nadien werd veranderd naar VMC Only en daarna plots helemaal verdween uit de digitale vitrinekast.

Maar hoe ze het doen, vraag het ons niet, iemand was er als de pinken bij en wist onderstaande screen te snappen. Meer informatie is er niet bekend. Wat we wel weten is dat de game gebruikmaakt van de smart delivery feature en geoptimaliseerd is voor Xbox Series X en S, wat betekent dat het spel ook naar Xbox One komt.

We zijn alvast benieuwd…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d