fbpx

Nieuwe Fast & Furious 9-trailer blikt terug op het verleden van de reeks

Voor sommigen is de Fast & Furious-reeks niet meer wat het was sinds Paul Walker overleden is. Voor anderen is het nog steeds hun favoriete saga, met of zonder Walker. Wat er ook van moge zijn, de fans hebben met de komst van Fast & Furious 9 weer iets om naar uit te kijken.

In deze nieuwe trailer voor nummertje 9 blikken de makers terug op de voorgaande films. Voor de fans alvast een leuke trip down memory lane, en voor zij die niet vertrouwd zijn met de saga een leuke binnenkomer.

Coole en stoere wagens en mannen, knappe vrouwen en natuurlijk tonnen sensatie, actie en spektakel. Iets wat we hard kunnen gebruiken in deze tijden van corona waar niks mag, en we enkel maar in ons kot moeten blijven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: