fbpx

Xbox Game Pass krijgt er naast FIFA 21 nog een heleboel topgames bij deze maand

Xbox Game Pass

In mei leggen alle vogels een ei, en in het geval van Microsofts Xbox Game Pass zijn dat in de maand mei alvast geen windeieren.

FIFA 21 is vanaf 6 mei beschikbaar in Xbox Game Pass met EA Play. Het is niet de enige in de lijst met titels die in mei aan de catalogus worden toegevoegd, ook games als Red Dead Online, Psychonauts en Final Fantasy X / X-2 zullen binnenkort beschikbaar komen voor Xbox Game Pass-leden. En zelfs dat is nog maar een tipje van de sluier. Laat ons die sluier even verder, euhm, oplichten… (Of hoe zeg je dat?)

Binnenkort beschikbaar:

• Dragon Quest Builders 2 (console en pc) – 4 mei
• FIFA 21 (console en pc) EA Play – 6 mei
• Outlast 2 (cloud, console en pc) ID @ Xbox – 6 mei
• Steep (cloud en console) – 6 mei
• Final Fantasy X / X-2 HD Remaster (console en pc) – 13 mei
• Just Cause 4: Reloaded (cloud, console en pc) – 13 mei
• Psychonauts (cloud, console en pc) – 13 mei
• Red Dead Online (cloud en console) – 13 mei
• Remnant: From the Ashes (pc) – 13 mei

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: