fbpx

Netflix pakt uit met indrukwekkende Army of the Dead-trailer

Fans van Zack Snyder en zombies die moeten zijn samenwerking met Netflix voor de Army of the Dead-film goed in de gaten houden.

Vandaag verscheen er niet alleen een nieuwe poster, maar ook een indrukwekkende nieuwe trailer.

Verwacht echter geen toestanden zoals in The Walking Dead want deze zombies zijn een pak slimmer en vooral agressiever. Meer nog, deze zombies maken plannen en gebruiken tactieken om hun slachtoffers in de val te lokken.

Het lijkt met andere woorden wel alsof deze zombies wel hersenen hebben…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d