Marvel Studio’s nieuwste trailer eert Stan Lee en toont eerste beelden van Eternals

In een video waarin de meest memorabele momenten van het Marvel Cinematic Universe worden gevierd, licht Marvel Studios een tipje van de sluier van wat komen gaat in Phase 4. Denk dan onder andere aan films als Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Eternals.

De video opent met wijlen Stan Lee die zegt: “Ik hou ervan om bij mensen te zijn; het is het meest ongelooflijke gevoel ter wereld. Die wereld kan veranderen en evolueren, maar wat nooit zal veranderen – we maken allemaal deel uit van één grote familie,” terwijl scènes uit Marvel Studios’ Iron Man, Captain America, Thor, Avengers, Black Panther en nog veel meer de revue passeren.

Die man naast je; hij is je broer,” vervolgt Lee. “Die vrouw daar, zij is je zus. We maken allemaal deel uit van één universum dat zich steeds verder omhoog beweegt naar grotere glorie.”

De video draait vervolgens om het virale moment van een bioscooppubliek dat uitbarst in gejuich en opwinding tijdens de scène waarin alle superhelden van Marvel uit portalen tevoorschijn komen om te vechten tegen Thanos en zijn troepen in Avengers: Endgame.

Daarna is het tijd voor beelden van Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, evenals een eerste blik op de langverwachte Eternals.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)