fbpx

Alle Warzone- en Cold War-spelers ontvangen de nieuwe Adler-skin

Ietsje na de start van Season 3 van Cold War/Warzone ging er een speciaal Hunt for Adler-event van start. Dat mini-event waar je een paar missies moest doen om een exclusieve Adler-skin vrij te spelen had echter te kampen met heel wat bugs.

Ondergetekende wist zonder problemen de Cold War-challenges te voltooien en zo de skin binnen te rijven, maar op het vlak van Warzone waren de Intel-missies andere koek. Hoe hard we ook ons best deden, en vaak als eerste de missie wisten te pakken en te voltooien, de rewards bleven uit. We gaven er dan ook snel de brui aan.

Raven Software laat nu weten dat iedereen de Tortured and Rescued Adler-skin probleemloos kan ontgrendelen en aan zijn collectie skins kan toevoegen. Hoe? Heel simpel! Je hoeft alleen in dit derde seizoen van Warzone in te loggen, naar het operators-menu te gaan en de Adler-skin toe te wijzen aan je personage. Idem trouwens voor de Cold War-spelers die de skin nog niet zouden hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d