Nieuwe Dragon Age 4 concept art wijst op mogelijke terugkeer van de Grey Wardens

Hoe zou het met Dragon Age 4 zitten? Geen nieuws is goed nieuws hopen we? Om ons wat op te vrolijken heeft de studio concept art gelost die wijst op de mogelijke terugkeer van de Grey Wardens.

Iets is beter dan niets, en met dat iets hebben we het over deze concept art van het nog steeds in ontwikkeling zijnde Dragon Age 4.

De Grey Wardens-orde, een orde van dappere strijders, is door de Void en teruggegaan, vooral tijdens de gebeurtenissen in Dragon Age Inquisition, en het lijkt erop dat we ze nog een keer aan het werk zullen zien. Wie weet, misschien om het op te nemen tegen een van de oude goden die aan Solas verbonden is?

Afhankelijk van wat je met de Wardens in Dragon Age Inquisition hebt gedaan, is de toekomst van hen die Thedas beschermen tegen de Blight onzeker en onstabiel. Nadat ze door Corphyeus als pion waren gebruikt werd de Orde in wanorde achtergelaten en terug naar Weisshaupt in de Anderfells verbannen om te hergroeperen.

Maar het ziet er dus naar uit dat ze terugkeren, misschien sterker dan voorheen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)