Zo reset je de timer in de Resident Evil Village pc-demo

Resident Evil Village

Iedereen kan nu aan de slag met de demo van Resident Evil Village, ook de pc-gamers. Zoals we ondertussen weten zit er een timer op demo waardoor je maar een uur kan spelen. Maar de pc-gamers, die kunnen deze timer resetten, en zo lekker doorspelen.

Hoe gaat dat nu in zijn werk die timer resetten? Wel we pakken voor de handigheid de handleiding gewoon even over in het Engels zodat je de juiste info hebt. Je moet onderstaande handleiding dan ook correct volgen natuurlijk.

Het komt er, simpel gezegd, op neer om je lokale save files te verwijderen, Steam Cloud voor de demo uitschakelen en Steam SAM downloaden. Daarna wordt de timer gereset.

  • Disable Steam Cloud for RE8 Demo
  • Download Steam SAM (Steam Achievement Manager)
  • Delete Local Savefiles
  • (Located: D:\Steam\userdata\<YOUR STEAM ID>\1541780\remote\win64_save\
  • Delete those Files.
  • Start Steam SAM
  • Select RE8 Demo
  • Remove Achievements and Stats, confirm.

Veel plezier!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)