fbpx

Elden Ring verschijnt niet voor eind maart 2022

Elden Ring

Geen Bloodborne, Demon Souls of Dark Souls meer, dus was al onze hoop gevestigd op From Softwares nieuwe project Elden Ring. Maar ook dat feestje gaat voorlopig niet door…

Kadokawa Corp, het moederbedrijf van FromSoftware, heeft onthuld dat haar aankomende nieuwe games zijn uitgesteld vanwege COVID-19. Dit geldt uiteraard ook voor Elden Ring, een titel waar veel gamers, net als wij trouwens, reikhalzend naar uitkeken.

Volgens de laatste cijfers van het bedrijf voor het fiscaal jaar 2021 komt Elden Ring mogelijk niet uit voor maart 2022. Dat wil dus, als we even logisch nadenken, haast zeggen dat de game ten vroegste eind volgend jaar in de rekken ligt.

In afwachting nog eens de remake spelen van Demon’s Souls op PS5 denken we dan? Of toch Bloodborne nog eens uit de kast halen? Een mens zijn ziel zou er voor minder zwart van worden…

Of misschien kan de onderstaande, gelekte en nietszeggende Elden Ring-video wat troost brengen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d