FIFA 21 komt volgende week naar EA Play en Xbox Game Pass

De samenwerking tussen EA’s EA Play en Microsofts Xbox Game Pass levert weer een mooie vangst op, namelijk FIFA 21.

EA heeft namelijk net aangekondigd dat de volledige FIFA 21-game vanaf 6 mei op alle platformen in de standaard tier van EA Play wordt opgenomen. Dit betekent dus ook dat het deel gaat uitmaken van het bestaande, en ondertussen goedgevulde, onderdeel van Xbox Game Pass op PC, en Game Pass Ultimate op Xbox.

Om de lancering te vieren, krijgen EA Play-leden toegang tot unieke uitdagingen en beloningen in-game, en tot FIFA Ultimate Team-kits en Volta Football-uitrusting. EA Play-leden krijgen ook een seizoensgebonden XP-boost aan het begin van elk nieuw seizoen in FIFA Ultimate Team.

Aangezien de game naar alle platformen komt, zou dit moeten betekenen dat PS5- en Xbox Series X/S-bezitters de verbeterde, native next-gen versie van FIFA 21 kunnen spelen.

En er is nog goed nieuws voor EA-fans en Xbox-gamers want eind deze maand komt ook Knockout City op launch dag naar Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)