fbpx

Ontwikkelaar geeft meer details vrij over Hood: Outlaws & Legends in nieuwe gameplaytrailer

Nog iets meer dan een week wachten en dat is Hood: Outlaws & Legends eindelijk beschikbaar. In een nieuwe gameplaytrailer geeft ontwikkelaar Sumo Digital meer inzicht over wat we van deze game mogen verwachten.

Hood: Outlaws & Legends is een teambased multiplayergame die zich afspeelt in de middeleeuwen. Samenwerken is dus de boodschap en dat begint al bij het samenstellen van je squad. Ga je voor personages die sterk zijn in afstandsaanvallen, ga je voor brute close combat of een mix van beiden? Het zal zaak zijn om goede afspraken te maken met je teamgenoten om zo de vijand te slim af te zijn.

In deze nieuwe video krijgen we een blik op deze verschillende personages en hun speelstijl. Daarnaast krijgen we dus ook heel veel gameplay te zien en die doet mij om eerlijk te zijn al watertanden.

Hood: Outlaws & Legends is vanaf 10 mei beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: