fbpx

Knockout City bij release beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate en EA Play

Knockout City

Het is nog even wachten voordat we definitief aan de slag kunnen met het op dodgeball geïnspireerde Knockout City. Op 21 mei verschijnt de game op alle consoles en PC, maar wie een Xbox Game Pass Ultimate- of EA Play-abonnement heeft, zal de game vanaf release gratis kunnen downloaden.

Uitgever EA en ontwikkelaar Velan Studios verwachten ontzettend veel van deze game. Niet alleen omdat de game iets uniek neerzet, maar ook omdat de voorbije cross-play bèta maar liefst 1 miljoen keer werd gedownload! Een sfeerverslag vind je in onderstaande trailer.

Wie een EA Play- of Xbox Game Pass Ultimate abonnement heeft krijgt vanaf de release onbeperkte toegang tot het volledige spel. Maar je kan ook meteen shinen in een speciale outfit, want je krijgt als abonnee ook deexclusieve Knockout City Epic Outfit: Ready Up cadeau.

Knockout City is vanaf 21 mei verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game is ook backwards compatibel op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Heb je geen abonnement op EA Play of Xbox Game Pass Ultimate? Dan kan je de volledige game sowieso tijdelijk gratis uitproberen. Daarna kan je de game aanschaffen voor €19,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Knockout City bij release beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate en EA Play'

Reacties zijn gesloten.

%d