Dit weekend kan je aan de slag met de gratis Knockout City crossplay open bèta

Knockout City

Dit weekend geen speciale plannen op het menu? En daarbovenop zin om de sportieve toer op te gaan? Wel dan hebben wij voor jou het ideale plan: de gratis crossplay open bèta van EA’s Knockout City.

De Knockout City crossplay bèta dit weekend is voor iedereen gratis speelbaaar, ongeacht op welk platform. De bèta start op 2 april, duurt tot 5 april en biedt ondersteuning voor crossplay en cross-progressie op alle spelplatformen, zodat vrienden de kans krijgen om voor de release van het spel op 21 mei de game samen te testen.

In de crossplay open bèta krijgen spelers toegang tot alles wat ze leuk vonden in de eerste bèta: de Moon, Cage en Bomb Balls, de Concussion Yard-, Rooftop Rumble- en Knockout Roundabout-locaties en de Team KO-playlist, en nog meer nieuwe content.

Dit weekend introduceert de studio de Sniper Ball, de Back Alley Brawl-map, 1v1 Face-Off- en Diamond Dash-playlists en frisse stijlopties. Met in totaal vier maps, vijf speelbare ballen, drie playlists en talloze aanpassingsmogelijkheden houdt deze tweede bèta spelers het hele weekend scherp. Er zijn ook Private Matches beschikbaar om aangepaste matches te configureren tegen vrienden of een aantal tegenstanders.

Dit is het playlist-schema voor het komende weekend:

Team KO

– Begintijd: 2 april 15.00 CEST

– Eindtijd: 5 april 03.00 CEST

Face-Off

– Begintijd: 2 april 15.00 CEST

– Eindtijd: 5 april 20.00 CEST

Diamond Dash

– Begintijd: 3 april 20.00 CEST

– Eindtijd: 5 april 03.00 CEST

Fans kunnen de crossplay open bèta nu pre-loaden op hun favoriete platform en zich vanaf vrijdag 2 april 15.00 uur in het spel storten. De servers blijven tot 5 april 03.00 uur actief. Wanneer spelers meedoen aan deze crossplay beta, dan krijgen ze de stijlvolle Beta Blue Booster Glider en het Beta Brawler Player Icon als ze terugkeren voor de release van het spel op 21 mei.

Als extra speciale dank krijgen spelers die in februari hebben meegedaan aan de PC-bèta en spelers die zich op knockoutcity.com eerder hebben aangemeld voor de cross play beta dit weekend al de kans om de exclusieve uitrusting uit te proberen.

Als Knockout City wordt uitgebracht op 21 mei, krijgen spelers tijdelijk toegang tot een gratis proefversie op de PlayStation 4, de Xbox One, de Nintendo Switch, PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, en de PlayStation 5 en de Xbox Series X|S via backwards compatibility.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)