fbpx

Op 8 juni komt The Elder Scrolls Online: Console Enhanced naar Xbox Series X|S en PlayStation 5

Tijdens het preview-event voor het Blackwood-hoofdstuk onthulde Bethesda dat The Elder Scrolls Online: Console Enhanced op 8 juni 2021 naar Xbox Series X|S en PlayStation 5 komt. Iedereen die The Elder Scrolls Online heeft gekocht of bezit voor PlayStation 4 of Xbox One, ontvangt gratis toegang tot ESO: Console Enhanced.

ESO: Console Enhanced is een enorme sprong voorwaarts voor de prestaties en graphics op Xbox Series X|S en PlayStation 5. Hier alvast een korte blik op de upgrades die je in juni mag verwachten:

  • Next-gen-prestaties: Voorheen draaide ESO met 30 fps op console, maar dankzij de next-gen kracht van Xbox Series X en PlayStation 5 loopt de game nu met een soepele 60 fps in ‘Performance Mode’. Als je een visueel spektakel zoekt, kun je in native 4K spelen met 30 fps in de ‘Fidelity Mode’ van ESO.
  • Verhoogde draw distance: Voor spelers die de uitgestrekte schoonheid van ESO waarderen, is de draw distance van de game nagenoeg verdubbeld, waardoor je nog verder kunt kijken in de steeds groter wordende wereld van Tamriel.
  • Verbeterde laadtijden: De upgrade naar next-gen-kracht betekent dat laadtijden op Xbox Series X|S en PlayStation 5 nagenoeg gehalveerd zijn, zodat consolespelers zich in de wereld van ESO kunnen blijven en minder lang hoeven te wachten.
  • ESO: Console Enhanced brengt een aantal veranderingen met zich mee, waaronder verbeterde reflecties, schaduwen, scherptediepte, ambient occlusion met screen space global illumination, bijgewerkte anti-aliasing en ontgrendelde textures.

Je vindt alle updates en upgrades terug op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d