fbpx

Zestien Xbox klassiekers vanaf nu ook te spelen via Xbox Cloud Gaming

Als je een abonnement hebt op Xbox Game Pass Ultimate, kan je ook een heleboel games naar je smartphone streamen via de Xbox Cloud Gaming service. Vandaag heeft Microsoft aangekondigd dat originele Xbox- en Xbox 360 games aan deze dienst worden toegevoegd.

In eerste instantie worden er zestien klassiekers toegevoegd. Denk daarbij aan de platformklassieker Banjo-Kazooie, maar ook aan Fable II, Kameo, Perfect Dark én Gears of War 2. Sommige van deze games hebben zelf touch controls meegekregen. De andere titels kunnen gespeeld worden door een Xbox-controller met je smartphone of tablet te koppelen.

Dit is de volledige lijst met games:

 • Banjo-Kazooie
 • Banjo-Tooie
 • Double Dragon Neon
 • Fable II
 • Fallout: New Vegas
 • Gears of War 2
 • Gears of War 3
 • Gears of War: Judgment
 • Jetpac Refuelled (touch controls enabled)
 • Kameo
 • Perfect Dark
 • Perfect Dark Zero
 • The Elder Scrolls III: Morrowind
 • The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Viva Piñata (touch controls enabled)
 • Viva Piñata: TIP (touch controls enabled)

Xbox zegt dat we binnenkort nog meer games mogen verwachten. Bovendien wordt er ook gewerkt aan een streamingapp voor Windows 10.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: